L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha signat un conveni amb l'Associació de Veïns de Pineda per col·laborar en l'organització d'activitats lúdiques i culturals que es facin a la urbanització. L'acord s'ha fet entre l'alcalde, Joan Carles Batanés, i el president de l'associació, Vicenç Llorens.

En el marc d'aquest conveni, l'Ajuntament atorga una subvenció de 1.600 euros a l'entitat i li cedeix l'ús del local municipal perquè hi pugui desenvolupar les seves funcions socials. A canvi, l'associació es compromet a organitzar diverses activitats al llarg de l'any, entre les quals destaquen la Festa Major de Pineda, el juliol.

Aquests darrers dies l'Ajuntament de Sant Fruitós ha signat convenis de col·laboració similars amb altres entitats i associacions del muncipi. Primer ho va fer amb l'associació esportiva del col·legi Paidos, amb una subvenció de 3.000 euros, i amb els geganters i grallers, que van rebre 1.800 euros. També amb l'Associació de Veïns de Torroella de Baix, amb una aportació de 1.600 euros; i amb l'Associació Elenc Teatral dels Pastorets, amb un ajut de 850 euros.