Sant Fruitós de Bages acollirà aquest dissabte la primera edició de la Festa del Comerç Local, en què botiguers del poble mostraran els seus productes al carrer i muntaran activitats paral·leles pensades per a tots els públics.

La festa, que organitza Sant Fruitós Comerç Actiu, començarà a 2/4 de 7 del vespre al Cobert de la Màquina del Batre i el seu entorn, i a banda de la mostra del comerç local, es preveuen diverses actuacions, demostracions, desfilades de moda, sortejos i servei de bar, en el qual es podran fer degustacions de tapes i vins. La jornada s'allargarà fins a les 12 de la nit, i inclourà música en directe d'un DJ.

Tot plegat també s'ambientarà amb grups d'animació que passejaran pel municipi ja des de dissabte al matí mateix. A més, els comerços que participen en la festa repartiran els dies previs diverses butlletes per poder participar en els sortejos que se celebraran aquell mateix dissabte.

Paral·lelament, i en el marc de la festa, s'ha previst la cursa nocturna Running Night, la sortida de la qual és prevista a les 9 del vespre de dissabte des del mateix Cobert. Tindrà un recorregut de 9 quilòmetres, i l'organitzen el gimnàs V2O i el grup excursionista Posa't en Marxa.