Alumnes navassencs reben el certificat oficial de Cambridge

L'escola Sant Josep ha celebrat l'acte de lliurament dels reconeixements

18.09.2017 | 10:21
Alumnes del centre amb els seus certificats

El col.legi Sant Josep de Navàs és centre preparador d´exàmens oficals Cambridge des de l´any 2012. Enguany, 22 alumnes de cinquè i sisè d'aquest centre n'han obtingut el certificat després de realizar els exàmens YLE Flyers i Movers. L'escola va acollir l'acte de lliurament dels certificats, amb la presència de la regidora Sara Cortina, alumnes, mestres i mares i pares.

Segons han detallat fonts del centre, El 100% d´alumnes han aprovat els exàmens i el92% ha obtingut resultats entre 4 i 5 escuts de totes les tres competències, el que representa una nota entre notable i excel·lent. Examinadors externs formats i autoritzats per Cambridge ESOL realitzen l´aplicació d´aquests exàmens, que han estat desenvolupats per a avaluar el coneixement de la llengua anglesa dels nens entre 7 i 12 anys i per a reforçar-ne l´aprenentatge.

Fonts del centre destaquen que els exàmens de Young Learners donen prioritat a la part oral per tal d´assegurar que els alumnes ja es vagin preparant per a saber-se espavilar en situacions comunicatives diverses. Des de l´area d´anglès, l´escola prepara els alumnes per a realitzar aquests exàmens i a més els dóna l´oportunitat de realitzar-los al mateix centre i no haver-se de desplaçar a Barcelona. Els alumnes reben una preparació específica amb exercicis de pràctica oral i escrita, les estructures gramaticals i el vocabulari que poden sortir a l´examen. Els exàmens es practiquen a classe, i la mestra els aconsella sobre com realitzar les diferents parts de la prova.

Els resultats es lliuren amb un certificat en el qual hi figura la puntuació en forma d´escuts shields de cadascuna de les tres competències avaluades: Listening, Speaking i Readind and Writing.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Bages

És la valoració econòmica de les actacuions al castell

830.395 ? El pla director fa un càlcul estimat de costos per etapes. La d'urgència...

La gestió correcta dels residus centra la Setmana del Medi Ambient de Sant Vicenç

Sant Vicenç de Castellet posa en marxa els actes d'una Setmana del Medi Ambient que enguany...

Navarcles transmet els bons hàbits als més petits amb un projecte basat en il·lustracions

Navarcles transmet els bons hàbits als més petits amb un projecte basat en il·lustracions

L'Escola Catalunya promou valors essencials en els alumnes d'educació infantil amb una campanya...

Calendari laboral i escolar 2017/2018

Calendari laboral 2017 a Catalunya

Calendari Laboral 2018 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2017/18

 

Enllaços recomanats: Premis cinema