L´Evolució d´un poble: història de Sant Fruitós de Bages, és el títol de l´exposició que s´inaugurarà el proper 29 de setembre a la Biblioteca Municipal. El visitant a la mostra podrà conèixer els orígens de Sant Fruitós, com es va formar urbanísticament, quins factors van ser clau pel seu desenvolupament i com ha esdevingut el poble actual.

L´exposició s´estructura en 5 grans àmbits: dels orígens fins a la creació del nucli urbà, el desenvolupament del municipi, l´evolució de l´economia local, les millores en les infraestructures terrestres, i l´afectació dels mitjans de comunicació sobre la societat en cada època històrica.

La mostra es podrà veure en grans plafons que combinen la informació escrita amb fotografies dels diferents moments històrics. A banda també s´hi podran veure objectes de l´època a què es fa referencia gràcies a la col·laboració del Museu Municipal i l´entitat Col·lectiu de Recerca Històrica.

La inauguració oficial de l´exposició es durà a terme el proper divendres 29 de setembre a 2/4 de 8 del vespre i en aquest mateix acte també s´avançarà en primícia l´avanç del documental Evolució de Sant Fruitós de Bages,Evolució de Sant Fruitós de Bages del projecte de memòria oral del poble que es va iniciar ara fa un any.

L´exposició es podrà visitar fins al 3 de novembre a la sala polivalent de la Biblioteca municipal.