Sant Fruitós ha posat en servei un parc lúdic exclusivament per a gossos. L´espai, amb un perímetre de tanques de fusta, compta amb un circuit d´agilitat per als animals.

L´Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha construït el primer parc caní al municipi, ubicat a l´entorn de la Torre del Sanmartí, a tocar de l´Avinguda Lluís Companys, per tal que els gossos practiquin esport d'una manera diferent i divertida.

El recinte, perimetrat amb tanques de fusta per garantir la seguretat dels animals, compta amb 3 estructures per a entrenar l´agilitat dels gossos. Concretament s´hi ha instal·lat un slalom, una rampa i una roda.

El recinte també compta amb bancs de fusta pel repòs dels propietaris i una paperera específica per a llençar-hi els excrements dels animals.

Amb la construcció d´aquest nou espai, que es va obrir al públic durant el mes de juliol, l´Ajuntament vol dotar al municipi d´un nou indret que permeti als propietaris deslligar els seus animals de forma segura i així evitar que aquestes persones tinguin la necessitat de deslligar els gossos a la via pública, ja que està prohibit per una ordenança municipal.