Quatre motoristes van resultar ferits de diversa consideració ahir en quatre accidents de trànsit diferents al Bages i al Solsonès, concretament a Pinós, Montserrat, Mura i Navès, segons van informar fonts del SEM i de Trànsit.

El primer cas es va produir a les 10 del matí a la carretera B-300, a Pinós, quan un motorista es va accidentar i es va fracturar la cama. Fins a l'indret s'hi van desplaçar dues ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat del SEM, que el va traslladar a l'hospital Parc Taulí de Sabadell, en un estat considerat menys greu. Mitja hora després, a 2/4 d'11, un motorista també es va accidentar a la carretera de Can Maçana (BP-1103), a Montserrat, al terme de Marganell. En aquest cas, el motorista va resultar lleu.

D'altra banda, a 2/4 de 2 del migdia, un motorista es va accidentar a Mura i va resultar amb lesions lleus. Finalment, a 3/4 de 4 de la tarda, una moto amb dos ocupants es va accidentar a la carretera C-462, a Navès. Una menor que anava d'acompanyant, de 15 anys, va resultar ferida i va ser evacuada pel SEM a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.