Món Sant Benet arrenca aquest dissabte una nova visita familiar plena d'enigmes i misteris. Sota el títol Pa amb vi i sucre, el recorregut, pensat per a petits i grans, repassa els mil anys d'història del monestir de Sant Benet i permet descobrir la seva màgia des d'una nova perspectiva: amb els cinc sentits. Partint de les històries i llegendes que han anat teixint el passat del monestir, el recorregut posarà l'accent en les olors, el gust i el tacte.

Pa amb vi i sucre és la gran novetat de La Tardor a Món Sant Benet. En total, s'han programat sis sessions que es duran a terme sempre en dissabte. Seran a les 6 de la tarda, entre avui i el 2 de desembre, i inclouran un petit tast.

La nova visita familiar al monestir donarà el tret de sortida a La Tardor a Món Sant Benet. L'equipament ha programat sis setmanes d'activitats especials vinculades a aquesta estació de l'any. A banda de la visita especial, l'altre plat fort serà el Mercat de Tots Sants. El certamen se celebrarà el cap de setmana del 28 i 29 d'octubre, coincidint amb la festivitat de Tots Sants. Comptarà amb una quarantena de paradistes, que ompliran la plaça amb productes gastronòmics de proximitat i temporada i artesans. A més, hi haurà degustacions gastronòmiques.

En paral·lel, entre aquest dissabte i el 2 de desembre, Món Sant Benet acollirà cada cap de setmana dos tallers familiars especials de cuina.