Sallent portarà a terme aquest dimarts a la tarda una iniciativa solidària en favor del futur centre oncològic infantil de l'Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona. L'acadèmia Go Idiomes ha convocat una tallada de cabells popular dins la campanya "Posa't al seu cap", impulsada en el seu moment per la Policia Local de Terrassa.

La proposta convida els ciutadans a rapar-se el cap o a tallar-se la cabellera (si fa més d'uns 20 centímetres), com a mostra de solidaritat amb els infants que perden els cabells amb el tractament que reben. A més, la cabellera de les dones serveix per a la confecció de perruques. En concret, tothom que vulgui participar en aquesta iniciativa podrà fer-ho a la plaça d'Anselm Clavé, entre les 5 de la tarda i les 8 del vespre. Els organitzadors han contactat amb diferents perruquers i perruqueres del poble, i altres ja jubilats, que solidàriament seran allà per rapar el cabell a tots els que s'afegeixin a la iniciativa. En aquest marc, podran fer el seu donatiu per a la construcció del futur centre oncològic infantil de l'Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona.

Aquesta particular campanya ja ha tingut precedents al Bages, com ara la convocatòria que a final d'agost es va fer a Súria i Cardona, on les perruqueres van rapar el cap a 42 homes i nens i a 7 dones. També es van tallar 9 cabelleres a dones i nenes.