L'Ajuntament de Súria ha posat a exposició pública el projecte de nova fase de millora de les piscines municipals, que inclou una renovació general de les instal·lacions. Els objectius d'aquesta nova fase de millora són renovar els vasos i la platja de la piscina; millorar les instal·lacions actuals, incloent-hi el sistema de desinfecció; construir una nova piscina de xipolleig i uns nous serveis i magatzems d'accés.

Les actuacions previstes inclouen diferents enderrocs previs, a més de la instal·lació d'una nova impermeabilització, una nova escala per accedir a la planta de la terrassa i la instal.lació d'una nova zona de dutxes, entre d'altres obres.El projecte de millora ha estat realitzat pels serveis tècnics de l'àrea d'Urbanisme de l'Ajuntament de Súria. El pressupost de contracte per realitzar aquestes actuacions se situa en 592.254 euros, IVA inclòs, que seran finançats pel consistori.

Aquesta nova fase dóna continuïtat a les primeres actuacions realitzades l'any passat, quan van ser construïts un nou vestíbul d'entrada i un passadís exterior de connexió cap al pavelló municipal d'esports Josep Fàbrega i Tort. Un cop enllestides aquestes obres de millora, es tirarà endavant el projecte d'ampliació i adequació de l'edifici existent al recinte de les piscines per a la futura instal·lació d'un bar-restaurant.

L'entrada en servei de les piscines municipals de Súria va tenir lloc l'estiu de 1962. El recinte ocupa una superfície de 2.994 metres quadrats entre la plaça de Sant Joan i el pavelló municipal. Fins ara, les obres més importants es van portar a terme l'any 1992, amb l'eliminació de les antigues graderies i dels antics vestidors soterrats, la reducció de la profunditat dels vasos i la renovació de l'equip de filtratge i desinfecció. En anys posteriors es van portar a terme altres actuacions de millora.