El projecte de remodelació del passeig d'Anselm Clavé de Callús, que va ser escollit a través d'una consulta popular, preveu únicament la part central, d'on es canviarà la totalitat dels arbres i l'enllumenat.

El projecte preveu mantenir la circulació de vehicles, però, a través de jardineres, se separarà l'espai dels vianants del dels cotxes, i es crearan noves zones de relació. La proposta també té previst mantenir els passos de vianants i les voreres existents i no inclou cap actuació a la parada d'autobús.

L'Ajuntament de Callús va fer, el mes d'abril passat, una consulta popular perquè els ciutadans escollissin entre dues opcions de remodelació d'aquest espai. Les votacions van tenir una participació de 198 persones (l'11,8% del cens). La proposta guanyadora, que aposta per reformar tota la part central del Passeig, va obtenir el 68,2 % dels vots.

L'altra opció proposava fer una plataforma única, amb tota la superfície a un sol nivell i sense bar-reres arquitectòniques ni circulació de vehicles. Aquesta opció, però, només previa actuar en una meitat del Passeig.