El Consell Comarcal del Bages i l'Ajuntament de Navarcles organitzen per l dilluns vinent la segona Jornada d'infància i adolescència en risc social al Bages, la importància del treball en xarxa. Es tracta d'una trobada que té l'objectiu d'acostar una metodologia de treball necessària en l'abordatge de la complexitat en la intervenció social amb les persones.

La trobada, que es farà al teatre auditori Agustí Soler i Mas, s'adreça a responsables polítics municipals, professionals de l'àmbit de Serveis Socials, Educació i Joventut, i tots aquells professionals que intervenen amb infants i adolescents per analitzar els recursos de què es disposa. José Leal, psicòleg clínic, psicoanalista i supervisor, serà l'encarregat d'impartir la ponència inaugural. Sandra Palomino, regidora de Serveis Social de Navarcles i treballadora social de Sant Fruitós, moderarà la taula rodona sobre experiències pràctiques de treball en xarxa des de serveis socials. Hi participaran Georgina Solanes, educadora social de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat, Sandra Freixa, educadora social de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet; i Núria Mariano, tècnica d'igualtat del Consell Comarcal del Berguedà.

Durant la jornada, a més, es podrà visitar l'exposició fotogràfica «20 anys treballant per la protecció a la infància i l'adolescència. Una mirada a través de l'objectiu», en commemoració dels 20 anys de treball del Servei d'Atenció a la Infància i l'Adolescència Bages-Berguedà.