Demà torna l'Abadal Christmas Market & Wine Experience, després de l'èxit de la primera edició, en la qual van participar més de 1.200 persones. El celler d'Horta d'Avinyó oferirà, de les 11 del matí a 2/4 de 8 del vespre, propostes enogastronòmiques per a tots els públics.

Una de les novetats destacades serà un showcooking amb Estrella, amb el cuiner amb Estrella Michelin Jordi Llobet i la sommelier Irene Cozas, que oferiran una experiència gastronòmica fusionant territori, innovació i producte km 0. Una altra de les propostes d'aquesta edició és la Riedel Experience, un tast per detectar els matisos del vi segons la copa amb què es beu, amb Jordi Bort, director general d'Euroselecció, i Josep Pelegrín, millor sommelier d'Espanya 2016 i sommelier de l'Escola Joviat.

Propostes artesanals

Dirigit als amants del vi i a les famílies, el mercat obrirà les seves portes de les 11 a les 8 i, durant la jornada, es podrà gaudir de les diverses parades, amb propostes artesanals gastronòmiques, de decoració, de roba i complements, de cosmètica o de temàtica nadalenca. Així mateix, durant tot el dia hi haurà una barra de vins Abadal i una zona gastronòmica, que a l'hora de dinar s'amenitzarà amb un concert de jazz en directe a l'hora de dinar amb Laia Boixadós Quintet.