Parades d'artesans, pintors, productes locals i entitats del municipi i la comarca participaran demà, divendres, a la vint-i-cinquena edició de la Fira de l'Estany, que se celebra anualment coincidint amb el dia de la Puríssima. Tot plegat, estarà amenitzat per un bon esmorzar popular i diverses activitats paral·leles.

A banda de les parades de productes artesans d'arreu de Catalunya, també hi haurà el tradicional concurs de pintura ràpida, jocs i actuacions per a la quitxalla, passejades amb tractor antic, concurs de bitlles catalanes i música. Tindran un especial protagonisme les activitats canines, que organitza l'Escola i Residència Canina Monteferrari. Entre 2/4 d'11 del matí i les 2 del migdia, es farà una desfilada de gossos, un consultori de problemes canins i una exhibició de la unitat canina dels Mossos.

La fira també és una bona ocasió per gaudir de l'oferta cultural i turística de la població. Per aquest motiu, hi haurà jornada de portes obertes al claustre del monestir de Santa Maria de l'Estany, que enguany s'ha reformat.