ERC Sallent ha estrenat una nova seu del partit al carrer Carretera, 23. La inauguració es va fer amb l´assistència aproximada de seixanta persones entre elles militants, simpatitzants i amics del partit. El canvi de local era una necessitat prioritària, segons fonts de la formació republicana, perquè el nou espai és "més visible i adequat a les necessitats actuals del partit".

Durant l´acte, la presidenta de la secció local, Pilar Sala, va pronunciar un breu parlament sobre la història del partit a Sallent des de la seva formació l´any 1931, passant per la prohibició dels partits polítics amb la incautació dels locals durant la dictadura i la refundació del partit l´any 1991.

La senadora sallentina i portaveu d´ERC al Senat, Mirella Cortès, va intervenir comentant les repercussions de l´aplicació del 155, "la situació anòmala d´unes eleccions imposades per l´estat espanyol" amb Oriol Junqueras a la presó i va manifestar que a les eleccions del 21D "s´ha d´anar a votar per aconseguir una majoria de les forces independentistes".

L´acte va comptar amb l´acompanyament dels músics sallentins Roger Andorrà i Guillem Estany, i es va acabar amb la lectura de la carta escrita per Oriol Junqueras des de la presó d´Estremera.