La secció local d´Esquerra de Navàs ha creat un joc de taula emulant el trivial amb preguntes referides al municipi. Segons han explicat els seus promotors, la idea va sorgir per celebrar el vint-i-cinquè aniversari de l´etapa moderna d´ERC Navàs.

"Navàs en joc" neix en una primera edició de 300 unitats, sense ànim de lucre i deixant la porta oberta a ampliar més endavant el feix de les 1.625 preguntes que ara hi trobaran, a un preu de 20 euros. Els promotors també destaquen que "no es pretenia una commemoració política, sinó oberta al conjunt del municipi, i que no fos en la data en concret (13 de gener del 2018), sinó que perdurés en el temps. De seguida es van involucrar entitats, emprenedors, botiguers i persones a títol individual per tal d´aconseguir un ventall de preguntes i respostes que no oblidés cap àmbit, època ni territori. La resposta va ser immillorable i la idea va tirar endavant a l´estand de la Fira de Primavera, a l´abril, on ja es van començar a recollir les preguntes que posteriorment s´aglutinarien en cinc categories".

El joc es presenta aquest dijous al vespre (a les 8 del vespre a la Sala d´Actes de la Biblioteca) i, a continuació, la senadora sallentina Mirella Cortès durà a terme l´acte polític de la campanya republicana, de cara a les eleccions il·legítimes del 21 de desembre.

Aquest dijous ja es podran adquirir els jocs al final de l´acte de la Biblioteca i a partir d'aquí als establiments Llibreria i Papereria Sunyer, Llibreria Obradors, Vídeo Chaplin, Merceria Pujol i Taverna la Mêlée.

ERC Navàs «La Fraternitat» ha inclòs en el joc una breu història dels vint-i-cinc anys de l´entitat i ha dedicat "Navàs en joc" a tota la gent que n´ha format part en aquest quart de segle, "molt especialment als que ja no hi són".