Ahir a la tarda hi va haver un accident a la recta del polígon Santa Anna d'Artés. Malgrat la seva aparositat -els dos vehicles implicats van quedar molt tocats- va resultar amb tres ferits lleus.

L'avís de l'accident es va donar pels volts de 2/4 de 7 de la tarda i els ferits van ser atesos pel Servei d'Emergències Mèdiques (SEM). Concretament, es va produir al quilòmetre 2 de la Bv-4512, a la recta del polígon de Santa Maria d'Artés. A causa de la col·lisió, van ser necessaris dos vehicles de neteja per deixar la calçada neta.

No va ser l'únic accident que hi va haver ahir a les nostres comarques. A Olius (Solsonès), a les 2 del migdia i 13 minuts es va donar l'avís d'un accident de trànsit al punt quilomètric 50 de la C-451. D'un dels dos cotxes que van topar se'n va haver d'alliberar l'ocupant, que va ser traslladat pel SEM amb helicòpter a l'Hospital Arnau de Vilanova. I l'A-2, a Abrera, al migdia, es va produir un accident entre dos vehicles que va resultar amb nou ferits lleus, ja que a dins dels cotxes hi viatjaven sengles famílies amb quatre i cinc membres, respectivament.