Un circuit de 5 segways i 3 llits elàstics són dues de les novetats que incorpora aquest any el Parc de Nadal de Santpedor que se celebra anualment al pavelló municipal d´esports Rafa Martínez. El Món del Joc ja ho té tot a punt per obrir portes el proper dimecres dia 27 de desembre en horari de 4 a 8 del vespre fins el dia 4 de gener, moment en què se´n farà la cloenda amb una actuació infantil.

El Món del Joc va moure l´any passat prop de 3.000 persones entre nens de 0 a 14 anys i els familiars que els acompanyaven. A les dues novetats d´enguany, el circuit de segways i els llits elàstics, s´hi sumen les activitats consolidades. Per un costat hi haurà un espai de 120 metres quadrats destinat a Ludoteca, pensat per als més petits on s´hi troben elements de psicomotricitat, activitats de pre-esport, joc simbòlic, tallers i un petit inflable. L´element estrella del Parc: els dos inflables per a nens i nenes de totes les edats i tallers tan de temàtica nadalenca com de maquillatge. El parc també disposarà d´una zona d´esports pensada per als més actius on es podran practicar modalitats esportives tant individuals com col·lectives. Aquest any, combinarem aquest espai amb la zona de multiactivitats i es muntarà un camp de futbol rígic.

La zona multiactivitat manté el circuit d´aventura de passades edicions així com també l´scalextric i un joc interactiu que se sumen a les dues novetats d´enguany. Per arrodonir les propostes d´enguany, el Parc de Nadal tindrà un photocall per immortalitzar el pas dels nens i les seves famílies per parc, així com també la visita de la mascota i una actuació infantil de cloenda del Món del Joc.

El regidor de Joventut, Ferran Balcells, assenyala que el Món del Joc és una de les activitats pensades per als més joves més plenament consolidades juntament amb el Bitxac d´estiu. El creixement de visitants que hi ha any rere any és un reflex que "els pares agraeixen que en aquests dos moments festius, estiu i Nadal, els nens i nenes tinguin propostes de lleure a Santpedor". Balcells manté que "creiem fonamental que les famílies trobin els serveis que necessiten a casa i, pensem l´esforç és anar modificant activitats i propostes perquè els nens i nenes se sorprenguin cada any amb el nostre parc de Nadal".