El carrer Diputació de Súria es tallarà al trànsit de vehicles entre aquest dilluns 15 i dimecres 17 de gener, a causa dels treballs de reasfaltament que es portaran a terme en aquesta via del centre urbà. La mesura també afectarà els garatges i places d'estacionament dels edificis ubicats en aquest carrer i en el tram central del carrer Vilanova, ja que els vehicles tampoc no hi podran entrar ni sortir.

El reasfaltament del carrer Diputació és la darrera de les actuacions que es porten a terme a diferents punts del centre urbà des del passat mes de novembre, després de la semaforització de l'entorn de la plaça Clavé i la transformació del carrer Vilanova en zona de vianants.

A conseqüència del tall de trànsit, tampoc no es podrà accedir al carrer Diputació des de l'avinguda de l'Ajuntament ni des de la carretera de Balsareny, els dos únics accessos viaris al carrer tallat. Mentre es perllonguin les tasques de reasfaltament, tot el trànsit que circuli per l'avinguda de l'Ajuntament haurà de passar pel carrer Montserrat.

El veïnat i els comerços del carrer Diputació han estat informat sobre els efectes d'aquesta actuació necessària pel desgast que pateix la calçada d'aquesta via urbana, un dels principals eixos viaris del centre de la vila. El tall de trànsit del carrer Diputació també donarà lloc a canvis circulatoris en els trams inferiors de l'avinguda de l'Ajuntament i l'avinguda de Santa Bàrbara per tal de permetre l'accés als garatges i aparcaments privats d'aquests sectors i del carrer Sant Antoni Maria Claret.