Monistrol de Montserrat es va tornar a vestir ahir de gala en una nova edició del ball del Bo-Bo, que si habitualment ja omple la plaça, aquesta vegada encara més, perquè la festa es va beneficiar de caure en dissabte. «Això hi ajuda», explicava el president de l'Associació de Sant Sebastià i porrer del ball, Joan Pozo, i ahir, a la plaça es van veure força cares foranes, i també de monistrolencs que viuen fora i aquest any van poder ser a la festa.

El ball va començar puntual en un ambient festiu i un clima propici, després que l'any passat la pluja va fer traslladar el ball a l'església. Enguany, a més, el ball incorporava per primer cop una parella de divorciats, després de la flexibilització que es va introduir l'any pasat en les bases de la festa.

Cristina Vall i Jordi Net; Maria Claret i Marc Miguel; i Noemí Iglesias i Agustí Redó, són les parelles protagonistes d'ahir. Abans d'acabar, es van anunciar els administradors del 2019 (en aquest cas 3 homes), que van tenir la benedicció del Bo-Bo. Són Roger Torras Janer (abat), Adrián Gabaldón Rico (prior), i Juan Antonio García Cabezas (batlle). També hi haurà una parella de divorciats.