Sant Vicenç de Castellet estrenarà dimecres de la setmana vinent la nova oficina d'assessorament agrari en el marc d'un projecte que impulsa l'Associació Massís de Montserrat arreu del territori. L'oficina oferirà un servei gratuït a totes les persones que tinguin interès a treballar en l'àmbit agrícola al municipi fruit d'un conveni entre l'entitat i l'Ajuntament de Sant Vicenç.

El nou servei, ubicat al propi edifici del consistori, obrirà cada segon dimecres de mes de les 10 del matí a les 2 del migdia. L'oficina s'adreça especialment a totes aquelles persones que es vulguin incorporar-se al món rural i els calgui assessorament. L'Associació Massís de Montserrat proposa posar en valor la producció agrària del territori a partir de la creació d'horts comunitaris i banc de terres, sessions de formació i l'organització de fires i activitats divulgatives.

Assessorament gratuït

L'oficina comptarà amb un enginyer agrònom que oferirà assessorament gratuït (plagues, problemàtiques, inquietuds, seguiment i gestió de parcs i jardins, incorporació agrària i ramadera, etc) i elaborarà un diagnosi de l'estat de la pagesia a Sant Vicenç de Castellet. L'acte de presentació del nou servei s'ha celebrat aquest dimarts a la tarda a l'Espai Ateneu.