Súria ha celebrat aquest diumenge una concorreguda Fira de Rams, amb les gegants com a principals protagonistes i com a pròleg d'una Setmana Santa plena d'activitats i que tindrà la culminació amb les ballades de caramelles de Pasqua. La Trobada Gegantera, la benedicció de Rams i una ballada de sardanes han estat els actes d'aquesta Fira de Rams. L'esdeveniment geganter, que enguany arribava a la seva desena edició, ha reunit les colles de Calders, Canovelles, Cardona,Navarcles, Puigventós, Ripollet, Sant Joan Despí i les colles surienques El Gorg de l'Olla i Geganters i Grallers del Poble Vell.

Les nou colles geganteres han participat en una cercavila pel centre urbà, amb una ballada final conjunta a les Pistes de l'Escorxador. En la cloenda de la trobada, el cap dels Geganters i Grallers del Poble Vell, Manel Ramos, ha agraït la presència de tots els grups participants. La cercavila de la 10a Trobada Gegantera ha estrenat enguany un nou recorregut, amb inici i final a les Pistes de l'Escorxador, a causa de la incertesa del temps.

La Benedicció de Rams ha tingut lloc al davant de l'Església Parroquial de Sant Cristòfol, amb la presència de nombroses persones. Al llarg del matí, les Pistes de l'Escorxador també han acollit un taller de pintura i inflables, organitzats pels Geganters i Grallers del Poble Vell.

La ballada de sardanes, a càrrec de la Cobla Súria, ha tingut lloc a la tarda sota el cobert de la l'Estació d'Autobusos. Inicialment aquest acte s'havia de celebrar a la plaça de la Serradora, però ha hagut de ser traslladat a causa de la pluja.