El camí rural de Pinell del Bosc, al terme de Cardona, que dilluns es va veure afectat pel despreniment d’una pedra de grans dimensions, romandrà tancat provisionalment i fins a nou avís. Així ho ha decidit l’Ajuntament, després d’una inspecció més acurada per part dels Serveis Tècnics Municipals, que han detectat la presència d’altres roques susceptibles de caure damunt del camí.

Es tracta de pedres que es troben a la carena de la Costa Rèvola, damunt del camí, i se n’han detectat algunes d’inestables que es volen retirar com a mesura de seguretat abans de poder reobrir el camí. Mentrestant, doncs, continuarà tancat tant al trànsit rodat com al de vianants.

La pedra que hi va caure dilluns va trencar la canonada del col·lector de salmorra que passa pel camí. Tècnics de l’ACA van iniciar ràpidament els treballs de reparació i d’arranjament de l’entorn, on s’havia format un gran forat de fang i aigua. Tot i les previsions que els treballs s’enllesteixin aquest dimecres al vespre, el camí encara continuarà tancat.