Sant Vicenç de Castellet viurà unes caramelles especials aquest cap de setmana de Pasqua. El municipi commemora 130 anys de tradició des dels seus inicis, a càr-rec de la Societat Coral l'Estrella al final del segle XIX. Aquest aniversari es commemorarà diumenge a partir de la una del migdia amb una festa a la plaça de l'Ajuntament, que estarà engalanada per a l'ocasió, i inclourà balls i cançons en què participaran antics caramellaires.

Abans sortiran a ballar l'Associació Musical Castellet i l'Esbart Dansaire Santvicentí. En paral·lel, s'utilitzarà un mocador commemoratiu i els antics caramellaires ballaran els balls i cançons de l'Amanida Catalana, el ball de Rams, el ball de cascavells i La sardana de Sant Vicenç de Castellet, portal de Montserrat.

Les caramelles començaran dissabte durant tota la jornada. L'Associació Musical Castellet lluirà el tradicional carro de boix per als músics i interpretarà dues cançons, en què adaptaran els temes Walking on Sunshine i Poble Català del grup Strombers. A més protagonitzaran cinc balls, entre els quals destaquen el ball de cintes, Cascavells de Castellgalí i el tradicional ball de bastons.

Abans de la commemoració del 130è aniversari, diumenge al matí qui sortirà a ballar serà l'Esbart Dansaire Santvicentí, que enguany commemora el 70è aniversari de l'entitat. Sortiran tots els balladors, dels més petits als més grans (cascavells, panderetes, grup juvenil i cos de dansa).