L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet fa una crida als veïns a engalanar els balcons per la Fira del Vapor, que se celebrarà el cap de setmana del 26 i 27 de maig. La proposta arriba després que fa uns mesos al municipi li ha estat concedit el projecte de Vila Florida que havia demanat.

L'engalanament dels balcons amb motius florals anirà acompanyat d'un concurs, amb el qual es vol animar les famílies a aconseguir que tot el poble llueixi per la fira. Enguany serà la desena edició del certamen, i estarà dedicat a la importància que han tingut tradicionalment les festes majors al poble, de manera que les activitats que es esdenvoluparan giraran a l'entorn de les antigues festes majors que se celebraven al municipi.

Per donar a conèixer les bases del concurs que es promourà per engalanar els balcons i explicar com poden guarnir-se, l'Ajuntament ha convocat una xerrada que tindrà lloc aquesta tarda a partir de les 7 a l'auditori municipal. Anirà a càrrec de Jorge Muñiz, paisatgista i dissenyador de terrasses, i col·laborador del programa Espai Terra de TV3.