Com ja va fer amb l'auditori inaugurat ara fa tres anys, l'Ajuntament de Sant Vicenç té la intenció de batejar el camp de futbol remodelat amb un nom que sorgeixi d'un procés de participació ciutadana, alhora que voldria «personalitzar» el futur equipament amb trets característics de Sant Vicenç, segons ha avançat l'alcalde, Joan Torres.

Actualment el camp de futbol de Sant Vicenç no té nom, i l'Ajuntament ja està treballant en la definició d'unes bases que permetin al poble poder-ne proposar diversos i acabar-ne escollint un mitjançant un procés de votació popular. En aquest sentit no es descarta constituir una comissió per dur a terme la proposta com es va fer amb l'auditori, tot i que de moment no hi ha res en ferm ni cap possible calendari de votació.

L'Ajuntament també voldria dotar el futur camp de futbol d'imatges simbòliques que facin referència al poble, ja sigui mitjançant la decoració en diversos punts o, per exemple, amb la col·locació de cartells de començament de segle. Paral·lelament, ja hi ha hagut contactes amb les escoles del poble perquè siguin els alumnes els que proposin una mascota per al camp i que fins i tot pugui servir per als equips que hi juguin.