Més de 400 alumnes d'escoles del Bages participaran el proper dimarts en la trobada anual d'escoles cooperatives, que enguany se celebrarà a Cal Gallifa de Sant Joan.

La iniciativa s'emmarca dins el programa CuEmE (Cultura Emprenedora a l'Escola), de la Diputació de Barcelona, i que en aquest cas organitzen el Consell Comarcal del Bages i l'Ajuntament de Manresa, en col·laboració amb el de Sant Joan. La jornada començarà a les 10 del matí, els alumnes participants es dividiran en grups, i podran compartir experiències, participar en jocs per entendre el cooperativisme, i també exposaran els productes que han creat en diverses parades.

En total, participaran435 alumnes de les escoles Ametllers i Joncadella de Sant Joan; el col·legi Sant Josep de Navàs; l'escola Els Pins de Sallent; les escoles Fedac i Mare de Déu de Montserrat de Súria; l'escola Joventut de Callús; l'escola Maians de Castellfollit del Boix, l'escola Puigsoler de Sant Vicenç de Castellet; i les escoles Bages, Joviat, La Salle, i l'Espill de Manresa.