El temps amenaçava pluja, però al final va aguantar i la fira va poder salvar la bona convocatòria que ja es preveia d'entrada. Milers de persones van visitar el certamen al llarg de tota la jornada, especialment al matí, i va deixar «unes sensacions molt positives» que es voldrien repetir avui, encara amb més assistència, tot i que novament hi ha perill de pluja, apuntava l'alcalde, Ernest Clotet.

L'automoció i la maquinària agrícola van ser l'eix central de la fira, amb una una cinquantena d'expositors que ocupaven pràcticament tot el passeig Diagonal de cap a cap. També s'hi afegien empreses del sector de la biomassa, que ja s'ha consolidat en el certamen, i l'ADF.

La fira es completava amb una cinquantena de parades més, en aquest cas d'artesania, en carrers paral·lels, i també una trentena de marroquineria i comerços de productes diversos, a banda de les exposicions itinerants de motos clàssiques, les puntaires, o un espai dedicat a la cervesa artesana.

Com a novetat, enguany hi havia vuit àrees dedicades a activitats de caire familiar repartides per tot el recinte firal «i que està funcionant molt bé tant per als nens com per a adults», explicava l'alcalde, fins al punt que amb tota probabilitat es torni a repetir l'any que ve, en funció de com vagi avui, i en consens amb les entitats organitzadores.