La caiguda d'un motorista, un vehicle bolcat i un turisme desviat de la via van provocar tres ferits lleus a les carreteres de la Catalu-nya Central, durant la tarda de diumenge. Tots tres accidents van succeir entre les dues i les cinc de la tarda. Diverses dotacions terrestres i un helicòpter (en el cas del motorista) es van mobilitzar per fer els rescats.

El motorista va relliscar a la zona de la Baga de la Corriola, que pertany al terme municipal de Monistrol de Calders. El motorista va quedar ferit lleu, possiblement amb el canell trencat, segons informaven ahir els Bombers de Manresa. Els serveis d'emergències van mobilitzar un helicòpter per fer el rescat i el va traslladar a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

El vehicle blocat estava ocupat per una sola persona, que va quedar il·lesa. L'accident es va produir a la carretera local que va de Gironella a Vic, al quilòmetre dos.

Finalment, el turisme que va sortir de la via va provocar dos ferits lleus a Òdena, en concret, a l'A-2 (quilòmetre 556). El vehicle anava en direcció a Lleida i en sortir de la via va caure per un desnivell de quinze metres. Els ferits van ser traslladats a l'Hospital d'Igualada.