L'Escola Montserrat de Sant Vicenç de Castellet celebra, la setmana vinent, la segona edició de la Setmana Montserrat que enguany portarà més de 35 experts d'àmbits molt diversos que parlaran sobre com millorar la situació professional i personal i també tractaran temes d'interès per als professionals dels diferents cicles formatius que s'imparteixen a l'Escola.

Addiccions, com fer la declaració de la renda, ser empresari, seguretat dels pacients, salari emocional, xarxes socials, habilitats comunicatives, com desenvolupar la pau interior, neurodesenvolupament infantil, necessitats de les persones amb discapacitat o estratègia comercial són només alguns dels temes que es tractaran durant la setmana a partir de ponències d'aproximadament una hora de durada.

Les sessions, que són gratuïtes i obertes a la ciutadania, tindran lloc de dilluns a dijous, en horari de matí i tarda. Els interessats a assistir a alguna de les conferències han de reservar plaça a través del correu colmontserrat@xtec.cat o al telèfon 93 833 12 59.