Dos professors van representar l'Escola Paidos de Sant Fruitós al 1st. Teacher Advisory Council, realitzat a Lisboa i impulsat per l'empresa ACER, on es van reunir les 15 escoles més innovadores tant pel seu projecte educatiu com tecnològic de la zona EMEA (Europa, Orient Mitjà i Àfrica).

Aquestes escoles van ser-hi pels seus projectes i per l'aplicació de la tecnologia com a eina d'aprenentatge. Els impulsors d'aquesta trobada també volien que les experiències educatives de les diferents escoles poguessin ser compartides entre elles.

El congrés també va servir per posar en marxa el projecte «Innovative School» en que les escoles podran disposar d'equips d'última generació en l'àmbit tecnològic per aplicar als projectes educatius, tindran espais virtuals per compartir experiències educatives i alhora aquestes experiències podran ser explicades internacionalment en congressos i jornades educatives.

L'Escola Paidos va retornar amb el compromís de desenvolupar durant el curs 18/19 projectes amb l'escola Veromäen Koulu de Vantaa (Finlàndia), l'escola Global de Porto (Portugal) i les escoles del País Basc San Ignacio de Loyola Ikastetxea i Santa Maria Marianistas.

Durant aquest congrés Paidos va presentar la seva Aula del Futur com una aula oberta, polivalent, amb diferents espais, basada en l'alta tecnologia i on l'alumnat pot crear el seu propi coneixement a partir de l'encert i l'error. S'hi pot trobar des d'una àgora on els alumnes poden fer exposicions, zones de creació, d'investigació i de realitat virtual, entre d'altres. Tot pensat perquè l'alumnat pugui treballar per projectes, una metodologia d'estudi que l'escola va decidir implementar a tots els cursos del centre, des de P3 fins a 4t d'ESO.