02 de maig de 2018
02.05.2018

Els Fogons del Bages s'encarregaran del maridatge dels Matiners d'Avinyó

El sopar, que combina porc Ral i vins Abadal, tindrà l'escriptora Empar Moliner de convidada d'honor

03.05.2018 | 11:22
Eudald Vilaseca, Marc Lozano, Benvingut Aligué i Anna Castillo, durant la presentació del maridatge

Els dos productes estrella avinyonencs: els vins Abadal i el porc Ral, es tornaran a donar la mà en una nova edició, la sisena, del sopar maridatge dels Matiners, que el celler Abadal acollirà el divendres 11 de maig. L´associació Els Fogons Gastronòmics del Bages serà l´encarregada d'elaborar el maridatge, que tindrà com a convidada d´honor l'escriptora Empar Moliner.

L´alcalde d´Avinyó, Eudald Vilaseca, va destacar ahir durant la presentació, la qualitat dels productes de les dues empreses, que sumades a la tasca dels Fogons del Bages, ofereixen una «combinació d´alt nivell». Per Anna Castillo, responsable d´Enoturisme del Celler Abadal, el sopar els permet «fer llaços més estrets a nivell de territori» mentre que Marc Lozano, responsable de Màrqueting de Grup Roma-Escorxador d´Avinyó, remarca l´encaix amb la festa que tenen els «productes de la terra» com el porc Ral. El president de Fogons Gastronòmics del Bages, Benvingut Aligué, va definir com a «buc insígnia» el porc Ral «perquè és un producte únic» i els vins Abadal, per ser pioners de la DO.

El sopar, que compta amb ambientació de l´època i actuacions en directe, té un preu de 40 euros. Les reserves s´han de fer abans del 7 de maig al correu visita@abadal.net o al telèfon 93 820 38 03.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar 2017/2018

Calendari laboral 2017 a Catalunya

Calendari Laboral 2018 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2017/18

 

Enllaços recomanats: Premis cinema