Un torneig solidari femení amb activitats paral·leles de caire familiar. Així és com es prepara la jornada benèfica d'aquest cap de setmana al pàdel Brucardes de Sant Fruitós i l'entorn per ajudar el Yeray i la Lara Palomo, dos germans bessons de 5 anys i de Santpedor, que tenen un cúmul de malalties minoritàries, possiblement derivades d'haver nascut prematurament. Organitzen l'acte un grup d'amics bagencs integrat per Dani Casas, Carme Cruz, Jordi Padrós, i Renata Chinke, que es fan dir Pulpopadel, amb el suport de l'Ajuntament de Sant Fruitós, el Pàdel i la Caseta de les Brucardes, i diversos patrocinadors.

Aquest diari ja es va fer ressò del cas en l'edició del 14 d'abril passat, i la recol·lecta del cap de setmana es destinarà íntegrament a ajudar la família a fer front a despeses derivades de les malalties que tenen els dos germans.

Dissabte hi haurà activitats de 9 del matí a 9 del vespre, i diumenge de 2/4 de 9 del matí fins havent dinat. A banda del torneig, es preveuen exhibicions de zumba, tallers per a la mainada, actuacions de màgia, música, o un tall de cabells solidari (diumenge), entre d'altres. A més, hi haurà paradetes, un castell inflable, un canó d'escuma, minigolf i sortejos. Es podrà col·laborar amb guardioles solidàries, i es poden fer donatius al número de compte ES96 0081 0330 8100 0129 7434.