La passarel·la que ha d’unir els polígons industrials de Sant Isidre i Casanova-Riu d’Or per damunt de la carretera de Berga (C-16c) entrarà en servei aquest proper diumenge, 13 de maig, en què s’inaugurarà oficialment. Demà dimecres és previst que s’acabin les obres, però l’Ajuntament no hi habilitarà el pas fins a la inauguració.

Més enllà de permetre travessar la carretera sense perill per als vianants, l’acte de diumenge vol reivindicar el paper que tindrà aquesta passarel·la en la recuperació de l’antic camí que comunicava el nucli amb el Parc de l’Agulla.

Per tot plegat, es proposa una caminada prèvia a la inauguració, amb sortida a 1/4 d’1 del migdia des del cobert de la màquina del batre, a la plaça Onze de Setembre, fins a la passarel·la, a través dels carrers Escoles, Balmes, avinguda Dr. Fleming, Cal Traper, la zona de La Sagrera i fins al polígon Riu d’Or. Un cop a la passarel·la, es procedirà a la inauguració oficial, cap a la 1, i s’oferirà un vermut popular. La caminada estarà acompanyada pel grup Posa't en marxa!

La nova passarel·la tindrà una amplada lliure de 3 metres per facilitar la circulació a peu i amb bicicleta, cotxet, o cadira de rodes. Les obres van començar a mitjan setembre i es van adjudicar per un preu de 420.611 euros.