La CUP de Sallent denuncia que l'equip de govern del municipi vol doblar el preu del casal d'estiu municipal. Segons la formació, la setmana passada el govern, format pel PDCAT i el PSC, va comunicar als grups de l'oposició que tenia la intenció de doblar el preu del casal, dels 20 euros a la setmana que costava anteriorment, a 40 euros per setmana.

La CUP ha informat en un comunicat que «l'únic argument aportat per l'equip de govern va ser que el casal canvia de format i que això fa augmentar el cost per a l'Ajuntament, sense especificar en cap cas quins costos augmenten ni en quina quantitat». El casal s'oferirà tot l'estiu, i tindrà una durada de 4 hores al matí. També hi haurà l'opció de quedar-se a dinar, a un preu extra de 6,20 euros al dia.

Els descomptes que ofereix el consistori, a parer de la CUP, «són minsos»i segons ha calculat la formació, una família amb dos infants que vulgui apuntar el seu fill durant les 5 setmanes del mes de juliol amb casal i dinar, haurà d'assumir un cost de 674,5 euros. En aquest sentit,considera que es tracta «d'un cost desmesurat i totalment inassumible per la majoria de famílies del municipi».

La CUP troba «totalment fora de lloc l'elevat cost del casal i del dinar» i assegura que «vam demanar repetidament tant la rebaixa del cost del casal com una tarificació proporcional a la capacitat adquisitiva de cada família, però totes les mesures van ser rebutjades». També creu que «els casals d'estiu han de ser una eina inclusiva, on tots els infants del municipi puguin ser-hi acollits».