L'Ajuntament de Sallent oferirà enguany un casal d'estiu que cobrirà totes les setmanes de vacances escolars i que es dedicarà a l'art i la creativitat amb activitats musicals, de dansa, teatre, fotografia, pintura i disseny. El nou enfocament del casal, que vol donar un valor afegit al lleure, juntament amb la contractació d'un coordinador i un director/a, ha encarit el cost de la proposta, un fet que ha denunciat el grup municipal de la CUP (vegeu l'edició d'ahir), que el considera fora de lloc. El govern assegura que el preu «s'ha ajustat al màxim per poder arribar a totes les famílies».

Segons el consistori, la proposta, que té la confiança de les AMPA de les escoles per tirar-la endavant, «parteix de la necessitat de generar un espai comú entre la comunitat educativa del poble, per crear xarxa entre l'alumnat de les 3 escoles», i pretén oferir una alternativa al Casal Esportiu.

Assegura que aquests valors afegits, «imprescindibles per seguir millorant», i la contractació d'una coordinadora i un director/a ha fet incrementar el cost.

El casal d'estiu es farà a l'escola Torres Amat del 25 de juny al 7 de setembre, de les 9 a la una, i costarà 40 euros per setmana però a partir de la quarta el preu disminueix. Entre les novetats, una nit es farà bivac i s'han dissenyat samarretes per a cada infant.