Marganell celebra aquest cap de setmana els actes principals de la Festa del Panellet, que ja va tenir un primer tast dissabte i diumenge passat.

Els actes d'avui es concentraran a la sala polivalent del Cafè. Aquesta tarda, a les 5, hi haurà jocs de lleure i un taller de pintar cares amb espectacle i berenar inclòs a càrrec de la Xarranca. A les 9 hi ha previst un sopar popular (calia reserva prèvia), i a 2/4 d'11 començarà un espectacle d'humor a càrrec d'en Ramon, que havia participat en programes com Filiprim.

La festa es reprendrà demà a les 10 del matí amb la dissetena Fira de Productes de Proximitat, que durarà fins al migdia a la plaça de l'Església. A 2/4 de 12 es procedirà a la tradicional baixada del pa amb carruatge, acompanyat pels balladors del poble fins a la plaça de l'Església. Durarà uns 20 minuts, durant els quals es tallarà la carretera al trànsit. Cap a 1/4 d'1 del migdia tindrà lloc la benedicció del terme i la missa, i en acabat es faran els balls tradicionals de la coca i de la plaça. Tot seguit hi haurà sardanes amb la Punt Cat Cobla i es repartiran els panellets.