La comunitat Els Avets de Moià, al servei de les persones amb discapacitat intel·lectual, inicia diumenge, 20 de maig, una setmana d'activitats anuals vinculades amb aquest col·lectiu.

Aquesta entitat, que va néixer l'any 1981, treballa amb persones que tenen discapacitat intel·lectual i alhora n'atén les necessitats. El programa que ara desenvoluparà és obert a tothom, i es munta en col·laboració amb altres entitats i persones de la comarca amb el doble objectiu de donar-se a conèixer, i de fomentar la participació a les persones que tenen diferents capacitats.

L'arrencada la donarà durant tot el matí de diumenge una parada de productes artesanals propis que l'entitat muntarà al mercat setmanal de Moià. Els actes continuaran dimarts, 22 de maig, amb una sessió fotogràfica a les 9 del matí a la Llar Els Avets. L'endemà, a les 7 de la tarda, tindrà lloc la presentació del llibre «Si creus en mi, et sorprendré», d'Anna Vives, que va popularitzar la tipografia Anna que ella mateixa va dissenyar fa uns mesos, i va plasmar l'experiència en el llibre que ara es presentarà a la biblioteca de Moià. El divendres 25 de maig, tindrà lloc una xerrada a l'institut Moianès, a 1/4 de 12, i l'endemà una jornada participativa, a les 10 al taller Arc de Sant Martí. Els actes s'acabaran el diumenge, 27 de maig, amb una missa a les 11 a l'església de l'escola Pia, i un cine fòrum amb la pel·lícula «Oasis», a les 6 a l'Espai Escènic Castellterçol.

Els actes es faran en col·laboració amb la Biblioteca de Moià, la Fundació Itinerari, l'Institut del Moianès, l'Escola Pia, i el Cine Club Comarca del Moianès.