Els actes benèfics de fa uns dies a les Brucardes de Sant Fruitós per ajudar el Yeray i la Lara Palomo, dos bessons de 5 anys de Santpedor que pateixen malalties minoritàries, ha aconseguit sumar fins a 4.964,48 euros. Del total recaptat, 4.000 euros es destinen a la família dels nens, a qui aquest dijous ja s’ha fet l’entrega del xec. La resta es reserva per al programa Príncep de l’Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona, on els dos bessons reben tractament.

Les jornades, que va impulsar una colla d’amics agrupats amb el nom de Pulpopadel, es van fer el cap de setmana del 5 i 6 de maig a les instal·lacions del Pàdel Brucardes, amb un torneig solidari femení i diverses activitats paral·leles que, malgrat la pluja, van aplegar més de 200 persones entre els dos dies. Les aportacions dels assistents, i les de patrocinadors i altres particulars, han permès sumar la xifra de gairebé 5.000 euros.

A l’entrega del xec van assistir l’alcalde de Sant Fruitós, Joan Carles Batanés; el regidor d’Esports, Tomàs Casero; Jordi Casas, Jordi Padrós, Carme Cruz i Renata Chinke de Pulpopadel; i Manel Valdivia i Maurici Rius per part del Pàdel Brucardes.