? Sorgeix del pressupost participatiu. Es tracta d'assegurar les arcades i posar una nova plataforma, sense voreres però amb espai delimitat per a vianants i cotxes. Serà de formigó als laterals, i d'aglomerat a la calçada central. També es canviarà la barana i i dos ampits de seguretat a ambdós laterals de la calçada. Se soterrarà l'enllumenat, les xarxes d'aigua i de telecomunicacions, i es repararan els paraments de pedra amb el reompliment de juntes.

? Hi viu gent gran i hi ha dificultats d'accés pel fort pendent que separa el barri del nucli urbà. Es proposa un ascensor que connectarà la travessera urbana amb el carrer de la Concepció, que també s'urbanitzarà i se suprimiran les voreres, i s'adequarà un mirador. Se salvarà un desnivell de 17 metres.

? Comportarà l'acceptació de la carretera com a via municipal i urbana, es pretén posar ordre a la circulació de vehicles i vianants, i es reordenarà l'aparcament. S'aixecaran les voreres, es renovarà el clavegueram i l'enllumenat, es repavimentarà el terra i es col·locarà nou mobiliari urbà.

? Es vol adequar un espai on convisquin vehicles de motor, bicicletes i vianants, aprofitant el marge entre la carretera i el riu, que també s'adequarà. Es preveu un espai esglaonat, amb un nivell per als vehicles, i d'altres de més inferiors i propers al riu per a bicicletes i vianants, mitjançant un baixador de poc desnivell.