L'alcalde de Fonollosa, Eloi Hernàndez, ha estat escollit per unanimitat nou president del Fòrum de Joves electes de l'Associació Catalana de Municipis (ACM), entitat que presideix el també bagenc David Saldoni, alcalde de Sallent. L'elecció es va fer en una assemblea d'aquest dimecres a la seu de l'entitat municipalista. Substitueix en el càrrec un altre bagenc, l'alcalde de Cardona, Ferran Estruch.

L'assemblea va comptar amb la presència del president David Saldoni, qui va animar als joves electes a fer que els ajuntaments siguin l'espina dorsal de l'entramat institucional del país. "Volem que el nou govern de la Generalitat compti amb la gran tasca que fan els ajuntaments de Catalunya", va dir.

Per la seva banda, el nou president del Fòrum de Joves electes, Eloi Fonollosa, va remarcar que el seu objectiu és treballar perquè els joves tinguin més incidència en els àmbits del territori, l'habitatge i la joventut. Tres eixos centrals que centraran la seva etapa com a president del Fòrum.

L'alcalde de Cardona, Ferran Estruch, va agrair la confiança rebuda per part de l'ACM i va detallar la feina feta pel Fòrum en els darrers dos anys. Un exemple ha estat el cens de més de 700 electes de menys de 35 anys que hi ha a Catalunya.

Finalment, la cloenda de l'assemblea va anar a càrrec de la directora general de joventut, Marta Vilalta, qui va oferir als joves electes diàleg, complicitat i col·laboració des de la direcció general. Així mateix va emplaçar als joves a ser un exemple de compromís, valentia, coratge i dedicació.