Igual com ja es va fer mesos enrere amb el recentment estrenat auditori Maria Carme Grauvilardell, ara també es preveu batejar el futur camp de futbol remodelat amb el nom que triïn els veïns a través d'un procés de votació popular, que encara s'ha d'acabar de definir.

El regidor d'Esports, Toni Calveras, ha explicat que ja hi ha algunes idees sobre la taula, però és una qüestió que es vol acabar de treballar amb les escoles, i com que tampoc és urgent, s'acabaran de concretar els termes a començament del proper curs escolar, com també la mascota que es vol dissenyar, i que igualment es vol vincular a un treball amb els escolars del poble.

Tot plegat ho estan organitzant la regidoria d'Esports de l'Ajuntament i la comissió externa (integrada per la junta, antics jugadors i persones vinculades al club), en col·laboració amb els centres escolars santvicentins.

En aquest mateix procés, s'està pensant com donar personalitat a les futures instal·lacions més enllà de batejar el camp de futbol. Per exemple, es planteja posar també un nom a determinats espais del futur equipament, o dotar-los d'elements que s'identifiquin amb Sant Vicenç o que siguin representatius del club, que ja té 102 anys d'història. Així mateix, es treballa en una marca i un logo que acompanyarà el projecte i les obres de remodelació del camp.