La Policia Local de Sant Fruitós s’ha sumat a la campanya Escuts Solidaris, que recapta fons per destinar a la lluita contra el càncer infantil. Es tracta de vendre escuts brodats amb l’ensenya de cada municipi i d’aparença similar als oficials de la Policia Local.

La campanya s’identifica amb l’etiqueta #pelsvalents. Ja s’hi han afegit més de 80 cossos policials de tot Catalunya, com ara la Policia Local de Puigcerdà o la Guàrdia Urbana de Sant Salvador de Guardiola, i s’està començant a estendre fora de Catalunya.

Els escuts tenen tots el mateix format, amb fons negre i filets grocs que identifiquen la lluita contra el càncer infantil. A més, porten un tipus de cola que permet fixar-los en qualsevol peça de roba simplement passant-hi la planxa.

El donatiu per cada escut solidari és de 4 euros, i ja es poden adquirir a les dependències de la Policia Local de Sant Fruitós. Els diners es destinaran al Pediàtric Cancer Center de l’Hospital Sant Joan de Déu, ja sigui per a la recerca, o per cobrir despeses dels nens afectats per la malaltia, amb l’objectiu de construir un hospital oncològic infantil.