La Festa Major de Cardona ja té cartell oficial. Aquest dimecres a la tarda es va donar el veredicte del concurs. El jurat, format per professionals del món del disseny i la fotografia i per membres de la Comissió de Festa Major, va escollir l'obra de Jordi Salazar, un jove veí de Sant Joan de Vilatorrada, de 20 anys, que és estudiant d'Il·lustració de l'Escola d'Art de Manresa.

Salazar ha realitzat una il·lustració que combina amb frescor alguns dels elements més destacats de la Festa Major de Cardona, com ara la cargolera, els gegants, l'àliga, els bous o el ball de bastons, entre altres. En el concurs, hi van participar 15 persones.

La lectura del veredicte es va realitzar al Saló de Plens de l'Ajuntament. La regidora de Festes, Aida Molner, va ser l'encarregada d'anunciar el nom dels tres primers classificats i, com que el jove estudiant de Sant Joan es trobava entre el públic, es va aprofitar ja per fer-li entrega del premi, que està dotat en 500 euros, i per felicitar-lo de manera pública.

En segona posició va quedar Albert Farré, de Cardona, i en tercera posició Joan Carabia, de La Coromina. Les obres participants al concurs de cartells quedaran exposades al vestíbul davant el Saló de Plens de l'Ajuntament durant 15 dies.