Esquerra Republicana de Catalunya a Sant Vicenç de Castellet ha fitxat un independent per ocupar el número 2 de la candidatura a les municipals del 2019. Es tracta de Josep Martí Cano, nascut a la Seu d'Urgell el 1961, però que als tres anys es va traslladar a viure a Sant Vicenç amb la seva família.

Llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport a l'INEF de Barcelona, professor d'educació física de secundària a l'escola Fedac de Sant Vicenç i entrenador superior de natació, és una persona molt vinculada a la població per la seva implicació en diverses entitats, com el Club Natació Castellet, el grup de teatre Cul-i-Seu i la comissió de la Cavalcada de Reis.

El fitxatge com a independent de Martí és una proposta de l'alcaldable, l'actual portaveu del grup municipal i diputada Adriana Delgado, perquè l'acompanyi al capdamunt de la llista. Tota la candidatura haurà de ser ratificada per l'assemblea local d'Esquerra un cop estigui la llista tancada, però ja té el suport de l'executiva local.

Delgado destaca que encapçala una candidatura «que defensa un model municipalista i republicà», i que, «com demostra la incorporació de Josep Martí», ERC treballa per confeccionar una llista variada que combinarà la continuïtat i el canvi, amb militants republicans i de les joventuts del partit, però també amb independents.