L'empresa SEAT va nomenar ahir el pilot de fórmula 1 Jaume Alguersuari ambaixador de la marca de cotxes i li va regalar un Seat León Cupra R, model que es va treure al mercat fa poques setmanes. L'empresa automobilística pretén associar a la marca una imatge jove i amb caràcter vital, fora de l'estereotip que es té de la majoria dels joves actualment.

L'acte va ser presidit per James Muir, president de l'empresa, Francisco Javier García Sanz, president del Consell d'Administració, i el pilot de fórmula 1. García Sanz va explicar que "ens complau incorporar a SEAT un prometedor pilot espanyol com Jaume Alguersuari". Va afegir que "SEAT és una marca jove i esportiva. Estem molt satisfets que Jaume, reflex del talent de la nova generació d'esportistes espanyols, el pilot més jove a debutar a la fórmula 1, gaudeixi del nou León Cupra R".

Tot seguit, Sanz li va fer entrega de les claus del seu nou cotxe, que "conduiràs quan no estiguis pilotant el Toro Rosso". I li va desitjar "que gaudeixis del cotxe i que tinguis tota la sort del món al pròxim mundial". També li va demanar: "vull que em diguis si tens alguna crítica del cotxe".

Per la seva part, Alguersuari va expressar que "em sento un privilegiat i molt orgullós de representar una marca tan important", i va dir que "es una molt bona benvinguda després de tornar de Dubai". "L'únic problema que veig és que en aquest país no es pot córrer tant, per tants cavalls i potència que té el cotxe" . El pilot va engegar el seu nou automòbil, el que serà "el meu cotxe personal", va dir Alguersuari.

Nous reptes professionals

Jaume Alguersuari va explicar que l'any que ve "espero continuar aprenent, aconseguir una posició més elevada i ser més competitiu en tots els aspectes". En referència a la temporada passada, reconeix que "no m'imaginava acabar en onzena posició, pensava que quedaria més avall. He superat les meves expectatives".