L'edifici del Molí Fariner de Martorell acollirà a final d'any el departament municipal de Treball de l'Ajuntament de Martorell, segons ha assegurat la regidora de Promoció Econòmica, Maria Teresa Casanovas.

L'objectiu del consistori martorellenc és convertir el Molí Fariner en el nou Centre de Promoció Econòmica. "L'Ajuntament vol estimular el teixit econòmic de la ciutat, per això mateix oferirem més serveis, un dels quals serà la creació d'un viver d'empreses per donar suport a les entitats incipients i als emprenedors", ha expressat Casanovas.

Aquesta iniciativa consistirà a oferir, en lloguer, locals a les noves empreses per poder impulsar les seves activitats, d'aquesta manera no caldrà que inverteixin diners a comprar-ne un.

A més, la regidora ha dit que un dels avantatges de traslladar-se al Molí Fariner serà "l'augment de l'espai. Això ens permetrà oferir serveis als usuaris i també diversificar els cursos de formació".

Actualment, al Molí Fariner hi ha instal·lada l'escola-taller, un centre que es dedica a oferir classes teoricopràctiques que acullen un total de 32 alumnes i 7 professors. A més a més, en aquest mateix edifici també s'hi troba el programa del Pla de Transició al Treball, que disposa de 16 alumnes i un professor.