Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes com a presumptes autors d'una desena de robatoris a l'interior de vehicles. Els detinguts són Abdelhakim T., de 20 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Castellví de Rosanes; i Andreu A. T., de 29 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Castellbisbal.

Els Mossos d'Esquadra tenien constància que, d'un mes ençà, hi havia hagut un augment de robatoris a l'interior de vehicles en diverses localitats de la comarca del Baix Llobregat, com Collbató, Esparreguera, Olesa de Montserrat, Martorell, Abrera, Castellví de Rosanes i Sant Andreu de la Barca. Els lladres forçaven el pany de la porta dels vehicles i en sostreien el que hi trobaven a dins, com ara mòbils, ràdio CD, GPS i ulleres de sol.

D'aquesta manera, es va iniciar una investigació que va acabar amb la identificació dels autors dels robatoris. Abdelhakim T. va ser detingut quan circulava per Martorell: els agents el van aturar i en el posterior escorcoll del vehicle van trobar tot d'objectes que havien estat sostrets. Al detingut ja li constaven antecedents per robatoris a l'interior de vehicles.

Al cap d'uns quants dies, també a Martorell, els Mossos d'Esquadra van detenir Andreu A. T. La policia va imputar als dos detinguts l'autoria de més d'una desena de robatoris a l'interior de vehicles.