Amb motiu de les obres de transformació del tram de l'antiga carretera N-II comprès entre l'avinguda Vicenç Ros i la carretera de Terrassa, a partir del dilluns 3 de maig a les 10 del matí hi haurà un seguit de modificacions del sentit de circulació de vehicles. Així, es modificarà el sentit de circulació del carrer Pere Puig, en el tram comprès entre la cruïlla del carrer de la carretera de Terrassa amb el carrer Diputació i la nova rotonda de la carretera de Terrassa.

Pel que fa a l'accés al barri de la Vila, serà pel carrer del Mur i pel vial de sota el pont de la carretera de Terrassa. D'altra banda, els vehicles que vulguin sortir de la Vila ho hauran de fer pels carrers del Mur i de Pere Puig en direcció Barcelona i per la zona de l'aparcament del vapor si ho fan cap a l'altre cantó. També es tallarà de forma definitiva el tram de l'avinguda de la Generalitat comprès des del seu inici fins a la rotonda de la carretera de Terrassa per a una posterior transformació en espai públic per a ús de vianants. Amb la finalització d'aquestes obres, l'antiga N-II es convertirà en un passeig al seu pas per la Vila.

La nova plaça de la Vila

L'Ajuntament de Martorell dedicarà la plaça del Mur, que s'està construint davant de l'escola La Mercè, a la Mare Sant Ramon, que el 23 d'abril passat va complir-se un any de la seva mort.

Ramona Boldú Ricard, coneguda com a Mare Sant Ramon, va néixer a Penelles el 1916 i va viure prop de 40 anys a Martorell, on va desenvolupar la seva tasca vinculada en tot moment a l'ajuda cap als més necessitats.

Alguns d'aquests anys els va dedicar a la llar d'infants parroquial. Lluny de l'escola de La Mercè, la seva tasca va deixar empremta a molts altres martorellencs que ella no va deixar mai d'atendre amb la seva senzillesa. Per aquest motiu, l'Ajuntament de Martorell vol dedicar aquest nou espai del carrer del Mur a la Mare Sant Ramon.

Aquesta nova plaça s'esta construint a la zona de l'antic hospital i servirà per unir els carrers del Mur i el de Lloselles. Així, el barri de la Vila disposarà d'un nou espai públic que donarà servei a una zona amb molta densitat de població.