Els carrers de Martorell es van omplir per rebre els participants de la 13a Trobada de la Federació Catalana dels Tres Tombs. El barri de la Vila va ser la zona on va sortir més gent a veure el centenar de carruatges que s'hi van aplegar. Aquesta trobada va cloure oficialment el calendari de Tres Tombs, al qual es va donar el tret de sortida, també a Martorell, amb el pregó el mes de gener passat.

L'acte, organitzat pels Amics de Sant Antoni Abat de Martorell, va tenir l'assistència del conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Joan Manuel Tresserras, que va destacar la importància d'aquesta festa i la "bona organització per part de la població". D'altra banda, l'alcalde de Martorell, Salvador Esteve, es va mostrar "molt satisfet de la participació ciutadana" i l'organització de la trobada. Diumenge, durant tot el matí, es van passejar pels carrers de Martorell els 103 carruatges dels representants de més de 60 pobles federats que fan la festa dels Tres Tombs arreu de Catalunya. Els martorellencs van poder veure carruatges carregats de gent o de materials tan variats com llenya, fustes, suro, palla, aliments, etc. Per tal d'animar la festa, hi van prendre part les bandes de música de Sabadell, Igualada i de Cerda-nyola del Vallès. Cal destacar que per primera vegada en les tretze edicions d'aquesta celebració hi va assistir la Guàrdia Urbana muntada de Barcelona.

Els actes de la 13a Trobada de la Federació Catalana dels Tres Tombs van començar davant el Pont del Diable amb l'encesa de focs, on seguidament es va fer un esmorzar popular amb més d'un miler d'assistents, segons els organitzadors. Després, a 2/4 d'11, es van enganxar els carros i a les 12 del migdia es va donar el tret de sortida a la cercavila, que va portar els assistents per la majoria dels barris de la població. La fi del trajecte va ser a l'exterior del recinte del Progrés, on es va fer el lliurament de les banderes i la recepció per part de les autoritats martorellenques.

Havent acabat el tomb amb els animals, es va fer entrega d'un recordatori a tots els assistents. Després, a l'interior del Progrés hi va haver un dinar de germanor i, posteriorment, l'estrena del documental Tres Tombs.

la trobada dels tres tombs va ser tot un èxit. Molts martorellencs van sortir al carrer per veure de ben a prop els dels més de cent carruatges passejant-se pels carrers de Martorell.Els representants de la Guàrdia Urbana muntada de Barcelona van obrir el pas a la resta de carruatges.Els carrers propers al Pont del Diable van ser els que van rebre més assistents, ja que s'hi va donar la sortida a la passejada pels carrers de Martorell