El barri olesà del Poble Sec va celebrar la seva festa durant tot aquest cap de setmana. Els actes festius van començar el divendres 30 d'abril a la nit amb la projecció a l'aire lliure de la pel·lícula Malditos bastardos, de Quentin Tarantino.

El gros de les activitats de la festa del barri van tenir lloc el dissabte 1 de maig, i van iniciar-se a les 11 del matí amb un campionat de dòmino. A la tarda hi va haver diversos campionats: un de futbolí i un altre de petanca. Els més petits van poder gaudir de la festa gràcies a diferents atraccions pensades per a ells, juntament amb la festa de l'escuma.

A les 10 de la nit es va fer el tradicional sopar de germanor, en què cada família es va portar el seu. Per amenitzar la nit de dissabte hi va haver ball de hip-hop i, posteriorment, l'actuació d'una orquestra fins a altes hores de la matinada.

El darrer dia de la festa del barri del Poble Sec va ser ahir, diu-menge. Al matí es va celebrar un concurs de pintura infantil i, al mateix temps, es va fer un torneig de futbol sala a les pistes del mateix parc.

Per cloure la festa, durant tota la tarda hi va haver uns castells inflables per tal que els menuts es divertissin. A les 5 de la tarda es va fer una tradicional xocolatada popular, amb la qual es va cloure l'edició d'aquest any de la festa del barri del Poble Sec d'Olesa.